Hunting for a better world

View previous topic View next topic Go down

Hunting for a better world

Post  XxNaomixX on Sun 22 Nov 2015, 00:54

In een wereld waar je altijd op je hoede moet zijn op moet letten en goed na moet denken is het leven niet altijd even makkelijk. Dit verhaal gaat over een team “Strijders” die werken aan een project wat zo geheim is dat zelf de hoogste kringen in de samenleving er zo goed als niks van weten.
Het verhaal gaat om een van de meest getrainde uitgebreide groep spionnen. Samen gesteld door “het hart”. Het hart heeft iedereen bij elkaar gezocht door te kijken naar de beste van de beste mensen uit te zoeken niemand is beter in de professie dan de uitgekozen deelnemers.
Het team is dan ook samen gesteld om anoniem te blijven en pakt dan ook alleen de problemen aan die uit de hand lopen. Ook zorgen ze dat er geen patroon ontstaat en staat anoniem blijven centraal. De “baas” heeft daar nog al eens moeite mee.
Alle leden krijgen een brief zeggend dat het van levens belang is dat ze naar London gaan met vliegtickets in begrepen. Op de locatie komen ze “de baas” tegen die ze verteld dat ze gaan werken als team om de wereld in de gaten te houden en te beschermen. Het hart houd zich buiten beeld om het team te observeren op een veilige manier zodat ze het team leert kennen. Dit doet ze door zich voor te doen als boekhouder van het team. ze doet alsof ze ook een uitnodiging heeft gekregen en houd zich voor dom.
Het team raakt snel aan elkaar gewent en kan makkelijk met elkaar overweg alleen heeft iedereen een hekel aan de baas. Het team woont samen in een groot land huis met alles er op en er aan plus unieke kamers op persoonlijke voorkeuren in gericht. Onder het huis bevinden alles missie gerelateerde vestigingen waaronder het dokters lab en de garage met grot achtige uitgang die vanaf buiten niet te zien is. Maar ook de computer/data/netwerk kamers. Ook hebben ze hun eigen satelliet en kunnen buiten staanders hun daardoor niet hacken.  
De missies lopen soepel en het team lost alles makkelijk samen op. Tot de drama begint en de baas begint te stoken.

Rollen:

De wapen specialist (kan elk wapen maken en aanpassen aan de persoon)(Shirley)
De hacker (ICT specialist kan elk elektronisch apparaat naar haar hand zetten) (XxNaomiXx)
De vervalser (id’s kan alles vervalsen ) (Shirley)
De monteur (kan elk voertuig maken, kan alles besturen en is een ex militair daar door kan hij ook mee op missies)(Shirley)
De assassin (is in elke vecht stijl thuis kan van elk voorwerp gebruik als wapen en kan elk wapen hanteren, kan gedachte delen met de denker zodat hij/zij een goede strategie krijgt) (Shirley) (vrouwelijk tweeling van de denker)
De denker (kan elke plattegrond uit zijn hoofd leren en toepassen op locatie, kan hier door een strijd strategie bedenken. kan via een zender zijn gedachte delen met de assassin en zijn gevechten plan delen.) (mannelijk tweeling van de assassin) (XxNaomiXx)
De scanner (de genen die het gevaar zoekt en onder de “baas” staat, medisch specialist beste doctor die er te vinden is) (XxNaomiXx)
De “baas”( de persoon die denkt dat hij alles is, terwijl hij eigenlijk een pion is. dat heeft hij alleen zelf  niet door niet loyaal kiest alleen voor zich zelf.)(XxNaomiXx)
Het hart (de rijken lief hebbende leider die dit plan heeft op gezet om iedereen op de wereld te beschermen) (XxNaomiXx)
Regeltjes:
- RL mensen
- Ik heb de leiding ik keur de rollen goed zo niet dan zal ik vragen om aanpassingen
- Hou je het liefste een beetje aan het verhaal lijn
- Geen bloederige details graag
- Overige FF regels
-elk personage is loyaal behalve de baas


Leiders van dit verhaal:
Shirley
XxNaomiXx

Ik ben:
De hacker
(ICT specialist kan elk elektronisch apparaat naar haar hand zetten)

Naam : Sanity Davidson aka Insanity, niemand weet hoe insanity echt heet ze noemen haar allemaal insanity.
Klik Insanity
Klik Insanity2

Leeftijd : 21

Talen : Nederlands, Engels, Chinees


Karakter eigenschappen:
Lief
Bescheiden
Gestoord
Zorgzaam
Verlegen naar jongens
Socialy akward
Nieuwsgierig
loyaal


Insanity is heel slim, maar dat ziet ze zelf niet in. Ze is een allemans vriend maar is altijd op de achtergrond. Ze is flink gek maar weet hier goed mee om te gaan en heeft het maar al te goed in de hand. Insanity is altijd vrolijk en bied altijd een luisterend oor. Toch is ze bijna altijd achter haar computer te vinden en komt ze er zelden achter vandaan insanity kan met iedereen communiceren via oortjes. Insanity heeft zelfs haar hond zo getraint dat hij alles voor haar kan doen  De enige wie ze ook daad werkelijk iets kan laten zien is de denker. Insanity heeft nooit een vader gehad en zoekt hier naar in mannen. Ze heeft de ene internet relatie naar de andere maar is nooit echt tevreden. Een echte relatie heeft ze nooit durven hebben omdat ze zo verlegen is. Ze heeft het niet door als met haar geflirt word en kan het zelf al helemaal niet.

De denker (kan elke plattegrond uit zijn hoofd leren en toepassen op locatie, kan via een zender zijn gedachte delen met de assassin en zijn gevechten plan delen.) (mannelijk tweeling van de assassin) (XxNaomiXx)

Naam: Kaiden Ivanovna aka Kai, katerina noemt hem altijd brat wat staat voor broertje in het russisch
Kai klik
Kai klik2
Leeftijd: 20 (jongste van de tweeling)

Taal: Russisch, Engels, Nederlands

Karakter eigenschappen:
Logische denker
Door zee
Romanticus
Zeer beschermend
Loyaal
Rustig


Kai is iemand die altijd zijn woord klaar heeft, hij weet altijd wat hij moet doen. Daar naast is hij heel beschermend over zijn zus ze vind dit lichtelijk irritant. Kai kan zijn mannetje staan en kan best goed vechten daarom mag hij ook het veld in met zijn zus maar zijn zus is veel beter dan hem. Ondanks dat zijn ze een belachelijk goed team en voelen ze elkaar bijzonder goed aan. Ook zijn ze heel close ze delen op grote lijnen alles met elkaar. Kai is iemand die altijd erg netjes en beleeft is want dat heeft zijn zus hem altijd geleert mocht hij zijn manieren niet tonen wil ze het hem vast betaald zetten. Kai is daar naast ook een skilled motorrijder, hij is goed in achter volgingen maar de monteur is veel beter. Af en toe onderschat hij het kunnen van zijn team en vind hij hun veiligheid zo belangrijk dat hij niet logisch na denkt. Insanity wijst hem hier dan ook op ook durft zijn zus hem hier op te wijzen.


Last edited by XxNaomixX on Sat 30 Jul 2016, 21:36; edited 5 times in total
avatar
XxNaomixX

Female Aantal berichten : 146
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  shirley on Sun 22 Nov 2015, 15:28

Katherine  Ivanovna
klik
klikieklik
De assassin (is in elke vecht stijl thuis kan van elk voorwerp gebruik als wapen en kan elk wapen hanteren, kan gedachte delen met de denker zodat hij/zij een goede strategie krijgt)(vrouwelijk tweeling van de denker)
Katherine Ivanovna aka Kat

Leeftijd: 20 (oudste van de tweeling)

Karakter eigenschappen:
Logische denker
stil
observerend
beschermend
Loyaal
Rustig

kat is iemand die stil is maar ze bestudeert alles en iedereen ,ze weet altijd wat ze moet doen kan goed advies geven en is erg beleeft. Daar naast is ze heel close met haar broertje die ze Brat wat Russisch is voor broertje noemt  maar moet hem vaak wel op zijn plek zetten wat ze aan de ene kant soms wel grappig vindt. ze denk soms dat ze iets te veel aan kan wat dan weer een min puntje is.ze spreekt meerdere talen omdat ze ook undercover werk doet.

Marcus Raid
miwauw
klik
De monteur (kan elk voertuig maken, kan alles besturen en is een ex militair daar door kan hij ook mee op missies)
leeftijd 23 jaar
karakter
standhoudend
loyaal
pietje pressies
dominant
eigenwijs

Marcus is een echte Londen boy opgeroeid in de garage van zijn vader vroeger wilde hij er niets mee te maken hebben maar rond de leeftijd van  12 jaar kwam hij vast te zitten in de garage voor één nacht. aangezien hij zich heel snel verveeld begon hij te knutselen aan zijn vaders auto's en kwam er achter dat hij er heel goed in was en raakt er in geïnteresseerd. en weelde meer en meer leren op zijn 17e was hij al een van de best monteurs en kon hij bijna alles maken hij nam de garage van zijn vader over op zijn 20ste was hij de beste monteur die er was kon elk mer vlug en goed repareren maar was ook gespecialiseerd in bussen vrachtwagens en vliegtuigen. en bezit meerde garages over de wereld. Daarna is hij het leger ingegaan om nog verder te leren en nog beter te worden dan dat hij al was hij wilde iets goeds doen met zijn talenten en bekwam de beste van de beste en elke leger basis wilde hem in dienst nemen.
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1691
Leeftijd : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  XxNaomixX on Sun 22 Nov 2015, 16:44


Vrijdag 24 juli
Het was een drukke dag. Ik was bezig met de laatste hand leggen aan mijn examens. Ik was eigenlijk al een jaar geleden  geslaagd. Toch wilden ik verder leren en mijn hoofd vakken uitbreiden. Daar naast maakte ik al beveiliging ’s plattagronden voor de overheid en de rijken mensen die me konden betalen.
Tot ik gelijk na mijn examens bij de directeur geroepen werd. “Kai ik heb je hier in mijn kantoor geroepen voor een zeer belangrijke opdracht. Ik verwacht dan ook natuurlijk dat je hem gelijk uit voert. Ik heb namelijk een zeer geheime beveiligde brief voor je zus. Jij wilt hem wel even brengen toch? Door jou hebben ze hem verkeerd af geleverd dusja, kan jij wel even doen.” Zei de directeur. Wat had ik toch een hekel aan hem.
Ik sjokte naar de bus afgepeigerd van al mijn harde werk. Vanavond moest mijn beveiliging ’s tekening voor de Russische ambassade ook nog eens af maken. Van het wekend was ik uit genodigd voor de presentatie borrel. Voor dat ik het wist zag ik dat mijn bus bij zijn stop was. Ik sprintte de bus uit en bieden mijn excuses gelijk aan de buschauffeur aan. Na een paar straten uit gelopen te zijn zag ik Kat staan. Mooi kon ik haar gelijk die stomme brief geven dacht ik jaloers. “Hey zusje heb wat voor je je bent nogal belangrijk geloof ik” zei ik beetje beschaamt toen ik haar de brief aanbood.


Vrijdag 24 juli
Het was een lekker rustig dagje, mijn cappuccino werd hard op mijn tafel zet. Ik mompelde een dank je verzonken in mijn werk. Ik aaide Lexus zachtjes door zijn haar, waarop ik een zachte brom van waardering kreeg. Lexus was mijn trouwe rakker hij kon alles wat ik niet kon als ik niet weg kon achter mijn computer. Een van mijn klanten had hem voor mij getraind als vrienden dienst. Ik legde de laatste hand aan mijn nieuwste uitvinding een programma want alles kon hacken. Door een te worden met de eerst volgende boodschap of file die het slachtoffer binnen kreeg. Trots sloot ik mijn laptop en knabbelde ik op m’n donut. Ik wierp Lex een klein stukje Toe. Ik wilde mijn tweede hap nemen toen ontstond er een groot kabaal op de achtergrond. Ik scande mijn omgeving in een poging de oorzaak te vinden van het geluid. Lex zijn hele lichaam stond gespannen en hij ging recht voor me zitten.
Al snel zag ik een serveerster boos op me af komen. Lex gromde waarschuwend terwijl ik lichtelijk ineen dook uit schrik*HELP! Ze wil me wat aan doen* schoot door mijn hoofd. Lex liet nu z’n tanden zien, hij stond klaar om aan te vallen. De serveerster naderde ik zette me schrap voor wat komen ging maar er kwam niks. Ze gooide een brief op mijn tafel en mompelde engerd. Ik opende en er stonden allemaal getallen op al snel zag ik het patroon. Ik opende mijn laptop om deze puzzel op te lossen. Lex werd weer rustig en ging weer rustig liggen. Lex haal de serverster ik heb meer koffie nodig mompelde ik waarop hij gelijk weg liep.


Last edited by XxNaomixX on Tue 04 Apr 2017, 08:45; edited 3 times in total
avatar
XxNaomixX

Female Aantal berichten : 146
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  shirley on Sun 22 Nov 2015, 17:01


Ik was bezig met een undercover job voor de Russische ambassade. ik liep naar binnen in een geheim gebouw waar volgens de ambassade een American basterd moest zitten zoals hun dat zijden ik moest hem er van tussen moest plukken een lesje moest leren en weer naar huis moest sturen. ik liep naar binnen in mijn nette korte jurkje liet een nep pasje zien en mocht door lopen naar de vergader zaal gelukkig hebben ze niet goed naar mijn pasje gekeken anders zagen ze dat hij nep was na een paar minuten luisteren naar de saaie gesprekken wist ik al wie de nepper was. ik volgde hem naar de wc en sprak hem aan "hey beetje saaie boel he" zij ik met been lief stemmetje hij begon wat te mompelen over hoe stom hij het hier vond en graag naar huis wilde waarna hij naar me toe liep ik pakte zij arm draaide hem uit de kom en klemde zijn hoofd tussen mijn arm zodat hij geen lucht meer kreeg "je krijgt 1 waarschuwing je loopt nu weg en pakt het eerste vliegtuig terug naar America en komt nooit meer terug" ik keek hem aan met een dodelijke blik "anders gaan dingen de volgende keer een beetje anders lopen " ik liet hem los en hij rende weg. waarna ik rustig weer naar de balie liep om me af te melden toen de balie vrouw me ineens bij zich riep en zij dat er een brief was voor ene Kaiden Ivanona en dat ik die wel kende zij had nog nooit van hem gehoord dus ze gaf de brief aan mij" ik liep naar buiten en reed naar huis waar ik op mn broertje stond te wachten met de brief waarschijnlijk was hij zo stom geweest de brief ergens anders te laten bezorgen hij even geluk dat ik het weer eens voor hem op kan lossen toen hij zelf aan kwam lopen en wat zij "nou waarchijnlijk ben jij zo stom geweest om het verkeerde adres door te geven want ik heb ook een brief voor jou"


ik was bezig met het repareren van een geavanceerd voertuig voor een speciale militaire basis toen ik ineens bij de luitenant moest komen ik sauteerde naar hem " wat is er aan de hand meneer" vroeg in netjes en beleeft hij vroeg of ik mee wilde lopen naar het hoofdgebouw en daar wilde wachten ik kwam daar bijna nooit dus er moest iets ergs aan de hand zijn of ik had iets goed fout gedaan een klein beetje nerveus wachtte ik tot ik aan de beurt was en volgde de luitenant zijn kantoortje in en hij vertelde me dat ik een belangrijke brief had gehad en over handige die aan mij ik salueerde weer "bedankt meneer" en ik liep weg met de brief in mijn handen in mij kamer keer ik nog eens naar de brief en zag dat er een soort van code op zat ik keek nog eens goed en zag dat het een elektronische code van een geavanceerde militair voertuig op zat. een voertuig dat net nieuw was en ik de enige ben geweest die er nog maar aan gewerkt heeft en begon het te coderen
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1691
Leeftijd : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  shirley on Thu 31 Dec 2015, 16:08

Deden er nog meer mee?
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1691
Leeftijd : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  XxNaomixX on Mon 25 Jan 2016, 11:06

okay als er geen meer mee doen dan verdelen shirley en ik de rollen onder ons.
avatar
XxNaomixX

Female Aantal berichten : 146
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  shirley on Wed 20 Apr 2016, 13:01


Avelin Cherry Oakheart
klik
klik
wapen specialist (kan elk wapen maken en aanpassen aan de persoon)
ze is de beste in het vak. ze is altijd bezig met een nieuw ontwerp voor een wapen of een wapen te waken. ze werkt voor interpool en af en toe een met een samen werking met de FBI of CSI maar verder ook wel een voor de regering in het geheim buiten interpool om. het liefst werkt ze alleen en vaak genoeg wilt weg bij interpool maar zit er aan vast.


Chris (David is zijn vervalser naam)
klik
klikie
De vervalser (id’s kan alles vervalsen )
id en naam geheim


channing daylight
klik
klik
de bewaker/beveiliger  bewaakt het pand tegen inbreker als iedereen op missie is
channing (26 jaar) is een persoon die eigenlijk niet zo veel geld heeft dus heeft hij meerde baantjes. hij heeft 3 zwarte banden Karate, Ninjitsu en Wushu hij was bezig met zijn vierde. misschien was dat de reden er zou niemand langs hem kunnen komen. ondanks zijn vele reizen is hij toch liever in een stad.


Last edited by shirley on Sat 13 Aug 2016, 15:17; edited 11 times in total
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1691
Leeftijd : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  XxNaomixX on Thu 21 Apr 2016, 13:14

De scanner
Naam: Francis de Munck
Bijnaam : Munny
Klik Munny
Leeftijd: 33

Taal: Engels, Nederland, Frans, Duits,latijns.

Karakter eigenschappen:
Avontuurlijk
Loyaal
ontspannen/rustig
slim
betrouwbaar
grappig

Munny is een rots in de groep. Hij staat voor iedereen klaar en is een allemans-vriend. Naast dat hij zijn weg in gebouwen altijd weet te vinden en 5000 plattegronden uit zijn hoofd kent (hij heeft een fotografisch geheugen). Is hij ook nog eens een van de beste doctors. Hij is gespecialiseerd in het analyseren en na botsen van het menselijk lichaam.
Op zijn 14e brak hij door als een medisch genie. Met zijn formule waarmee hij de opbouw van nieuwe cellen kan nabootsen. Hier mee kan hij makkelijk nieuwe benen maken of organen opnieuw laten groeien.
Hij heeft hier mee meerder nobel prijzen gewonnen en zijn eigen ziekenhuis( waar nu zijn vrouw hoofd van is geworden tot Munny spijt.) Munny trouwde toen hij 18 was met de liefde van zijn leven en is erg gelukkig met haar, maar hij wil wat voor de wereld kunnen betekenen. Munny staat direct onder de baas en neemt de leiding van het team over als de baas niet beschikbaar is.


• De “baas”
Naam: Mark d'Aragon
Bijnaam: Baas (in zijn gezicht) kwakzalver (achter zijn rug)
Leeftijd: 26
Taal: Nederlands, Engels, Frans.

Karakter eigenschappen:
eigenwijs
arrogant
ijdel
achterbaks

Mark vergelijk zich zelf met god. Ook denkt dat hij de enige echte god van de aarde is. Denkt dat iedereen hem aanbid en alles doet wat hij wenst. Ondanks dat is ie altijd jaloers geweest op zijn zus. Zodra dat niet gebeurt kan hij lelijk uit de hoek komen en erg harteloos zijn. Mark heeft altijd op iedereen neer gekeken en vermoorde vroeger gewonden dieren omdat dit hem een machts gevoel gaf. Dit verbrog hij voor zijn familie. Mark kan niet tegen de zwakte van anderen en speelt hier dan ook altijd op in om ze "lesjes" te leren. Mark is een geboren leider en wijkt ook nooit van zijn doel af. Mark heeft altijd het gevoel gehad dat hij nummer 2 was en zijn ouders meer van zijn zus hielden.

• Het hart
Naam: Genevieve d'Aragon
bijnaam: Jenny
Jenny zonder vermomming
Leeftijd:24
Talen: Frans (hoofd taal) Nederlands, Engels, Duits, Latijns, Spaans,Portugees, Grieks.
Karakter eigenschappen:
lief
zorgzaam
grappig
lichtelijk ijdel
zeer betrouwbaar
slim
on-vraatzuchtig  
zacht

Jenny doet zich voor als de boek houder van Mark en houd zich op de achtergrond. Niemand heeft een iedee wie Jenny echt is.Jenny is namelijk de belachelijk rijke Genvieve d'Aragon een franse schone. De ouders van Genevieve zijn erg rijk hierdoor kon ze op jonge leeftijd haar eigen bedrijf beginnen en maakte ze op haar 16e al haar eerste millijoen. Genevieve had altijd al grote plannen. Ze vond het vreselijk niks te kunnen betekenen voor haar medemens en wilde zich hier sterk voor maken. Daarom besloot ze het team op te zetten. Alleen zat ze met een probleem ze wilde niet meer zijn dan haar team en wilde er gewoon een deel van zijn. Dus besloot ze haar broer te testen die altijd in haar schaduw stond en nooit haar idealen deelde. om te onderzoeken of hij toch iets goeds in zich had. Haar broer leek in niks op haar of haar ouders daarom twijfelt Genvieve aan zijn oprechtheid en zijn bloed.
avatar
XxNaomixX

Female Aantal berichten : 146
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  XxNaomixX on Sat 30 Jul 2016, 22:28


Vrijdag 24 juli

Het was een drukke dag in het ziekenhuis. De eerste hulp zat helemaal vol met patiënten, ik vroeg iedereen de patiënten op te splitsen. Zodat we de ergste gevallen eerst aan konden pakken. Al snel was er rust en was de eerste hulp te overzien. Vol opluchting ging ik koffie halen voor het personeel wat al veels te lang dienst draaide. Binnen 2 uur zou iedereen af gelost worden en konden ze naar huis.

Op het koffie apparaat lag een brief. *Merkwaardig* dacht ik toen ik mijn naam op de brief las. Ik liep met het laatste kopje naar Shelly “hier drink op” zei ik met een glimlach. “Hoe gaat het met jonas?” vroeg ik terwijl ik haar gezicht bestudeerde. Ze keek me aan me trieste maar lieve glimlach “Uw beurs helpt erg, maar ik ben nog altijd bang dat hij het gevaar weer op zal zoeken. Nogmaals bedankt voor uw donatie” zei ze vol dank en warmte. “geen probleem Shelly maak je geen zorgen ik kan het missen het gaat me om jou. Als je iets nodig heb weet je me te vinden hé? En trouwens ik moet jou bedanken je bent een van de beste in je vak het is een eer dat je voor me werkt niet zo bescheiden.” Zei ik geruststellend.

Ik glimlachede nog een keer toen ik weer naar boven liep om te kijken hoe de zaken er voor stonden.  Onderweg ving ik wat op van een tv in een van de wacht kamers met het lokale nieuws er was een kantoor gebouw gebombardeerd. *Dat was er dus aan de hand*. Ik duwde mijn handen verloren in mijn zakken en vond de brief weer in mijn zak. Ik opende de brief en las daar een Latijnse medicijnlijst. Na over alle medicijnen te zijn gegaan merkte ik op dat alle letters van de eerste negatieve bijwerking een zin vormde deze zin bestond uit 200 woorden.23 Juli

*Ik vond het maar niks haar plan om de wereld te redden en z’n groep op te zetten. Pap en mam zouden het weer geweldig vinden en ik zou weer de teleurstelling zijn.* “Daarom leek het mij een goed idee dat jij de leiding zou nemen broertje. Je weet dat ik liever niet voor z’n grootte groep sta.” Zei Genevieve met een verlegen glimlach. Ik keek haar verbaast aan *is ze zo slim om mij alle eer te geven dit is een lachertje! Ik ga hier goed gebruik van maken.* “ik hoop alleen dat je nog een ding voor me wilt doen.” zei ze bedenkelijk. “En dat is?” zei ik op z’n normale toon als dat ik kon. “Breng me Channing Daylight. Ik wil dat hij het pand gaat beveiligen wat we hier voor hebben laten maken. Hij is mijn goede doel en verdient een kans geef hem die alsjeblieft.” Zei ze maar ik vertrouwde dit niet zo.

24 Juli

Ik had hem gevonden die Daylight gast, hij was een arme sloeber uit een triest gezin. Ik wist dat ie me waarschijnlijk ging weigeren als ik het hem gewoon een baan aanbood, hij was te loyaal aan zijn baas. Dus ging ik eten bij het restaurant waar hij in de bediening werkte. Toen ik ging zitten kwam hij aan lopen ik vroeg om een koffie op een geïrriteerde manier. Even later kwam hij terug met mijn koffie, ik gaf hulpje een knikje. Op dat moment werd Mr. Daylight gepoot je haakt op zijn weg naar mij toe. En vloog zijn koffie over mij heen. “Dit pak kost 2 duizend euro hoe wil je dat gaan vergoede vriend dan heb ik het nog niet eens over mijn horloge wat niet waterdicht is” zei ik arrogant tegen Daylight.23 Juli

*Ik vond dat ik hem een kans moest geven ook al stond zijn houding me niet aan hij keek zo ik weet het niet maar er klopte iets niet* “Daarom leek het mij een goed idee dat jij de leiding zou nemen broertje. Je weet dat ik liever niet voor z’n grootte groep sta.” Zei ik met een verlegen maar warme glimlach. Hij keek me verbaast aan “ik hoop alleen dat je nog een ding voor me wilt doen.” zei ik bedenkelijk. “En dat is?” zei hij. Ik merkte dat hij zijn stem in toon probeerde te houden. “Breng me Channing Daylight. Ik wil dat hij het pand gaat beveiligen wat we hier voor hebben laten maken. Hij is mijn goede doel en verdient een kans geef hem die alsjeblieft.” Zei ik. Om hem kennis te laten maken met hoe zijn leven zou kunnen zijn geweest.

24 Juli

Ik ging aan de bar zitten als het goed is zou hij hier zo moeten zijn. Ik had veel geld betaalt om hem te ontmoeten en aan te trekken. Hij trok mijn aandacht omdat hij een schaduw was een legende niemand wist of hij echt was of een mythe. Toch wilde ik het er op gaan wagen. Na een uur lang te wachten en me bekeken te voelen van alle hoeken.
avatar
XxNaomixX

Female Aantal berichten : 146
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  shirley on Sun 11 Sep 2016, 15:09


avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1691
Leeftijd : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  shirley on Sun 22 Jan 2017, 14:53


ik was aan het werk toen een rijke stinkerd liep te zeuren over zijn pak en horloge als je dan zo veel geld heb koop je toch een water dicht horloge? ik had net perrongeluk koffie over hem heen laten vallen hoe het pressies gebeurt is weet ik niet. "het spijt me meneer hoe kan ik u terug betalen? " hij had er eigenlijk geen zin in maar hij kon best begrijpen dat het moest 

hij zat in een andere hoek naar de vrouw te kijken die flink wat betaald had om hem te zien na een tijdje liep hij haar kant op en ging bij haar zitten "david u had me nodig?" hij was altijd heel recht streek naar mensen die hem nodig hadden en liever wilde hij niet te veel weten hoe minder je wist hoe minder je in de problemen kon komen al begon zijn werk nu onderand wel een beetje saai te worden  maar hij was er wel goed in.
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1691
Leeftijd : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  XxNaomixX on Sat 01 Apr 2017, 18:13"Kom voor mij werken" zei ik met een arogante glimlach. Ik wilde zijn bloed lekker laten koken. "We kunnen nog wel een congere gebruiken " Zei ik extra spottend terwijl ik een envelop in zijn arme duwde en geld op de tafel gooide alsof ik de waarde er van niet kende. "Hier staat alles in als je besluit me terug te willen betalen. Mijn zus zal anders contact met je op nemen" Zei ik zeurend en toch vrij verveeld.

"Ja, ik kan iemand met jou ervaring en kennis goed gebruiken. Maar de keuze is aan jou. In deze envelop staat alles wat je moet weten als je hem kan lezen." Zei ik terwijl ik naar de andere kant keek ik legde geld neer om voor onze drankjes te betalen. Ik ging snel naar huis om alles te regelen. Morgen zou de grote dag zijn de dag dat de geteste langs komen mist ze slagen.
avatar
XxNaomixX

Female Aantal berichten : 146
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  shirley on Sun 02 Apr 2017, 15:47


hij was de volgende dag al aan het wachten bij het gebouw zijn brief was niet zo moeilijk en eigenlijk had hij wel zin in een nieuw iets hopelijk kreeg hij een goede werk plek even keek hij om zich heen of hij mer mensen zou zien anders zou hij de job ook best alleen kunnen


nadat hij was terug gekomen van het leger basis moest hij meteen door naar de afspraak van e brief hij hoopte niet te laat te komen maar veel zou hij er niet aan kunnen doen. snel hield hij een taxi aan om sneller te zijn hij gaf aan waar hij heen moest maar niet direct naar het gebouw want dat moest wel geheim blijven leek hem dus een stuk verder zou hij af gezet worden

even keek ze om naar haar broer ze pakte de laaste spullen in om te gaan en stond bij de deur al op hem te wachten 

even rolde hij weer zijn ogen toen hij dacht aan die gladjanus van gister en hou hij met geld smeet als of het niets was als het dan niets voor hem betekende had hij er best iets beters mee kunnen doen even keek hij om zich heen en zag een andere man staan hij zag er best netjes uit maar iets aan hem zij dat hij niet echt was wie hij zij dat hij was verder gaf hij er geen aandacht aan en wachten netjes
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1691
Leeftijd : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  XxNaomixX on Tue 04 Apr 2017, 09:23Toen Lex en ik de luchthaven van Londen in liepen zie ik al snel een lange meneer met een bord in zijn hand met mijn naam er op. Twijfelend stapte ik zijn kant op. "Hallo? Ik ben Insanity" zei ik verlegen. Hij merkte vast dat ik gespannen was. Hij knikte even kort zei niks en wees in een richting met grote passen liep hij weg. 'Zo iemand is niet blij met zijn eigen werk' schoot het door mijn hoofd.
Even later staan Lex en ik voor een enorme Vila. Hij is prachtig het rieten dak laat het er stijlvol en Europees uit zien. Het lijkt wel een luxe villa uit België. Even later zei hij met een diepe lage stem "U zal hier even moeten wachten tot de rest aan komt". En plots verliet hij Lex en mij, loopt door de grote mooie voordeur en sluit hem abrupt achter hem dicht.
Is dit dan het dacht ik?Mijn privé chauffeur reed rustig door lange bossen en lange velden met hobbel paadjes. Het was een lange reis maar ik hate vliegtuigen teveel mensen van vliegtuig ongelukken moeten redden denk ik. De brief was een kunst werk geweest en ik kon merken dat hij voor een specialist bedoeld was. Het leek haast een soort test, toch vond ik de locatie er in tussen en wat de bedoeling was. ik had besloten het een kans te geven, wie wist kon ik wel meer betekenen voor de wereld daar. Ik vertrouwde op mijn vrouw om mijn ziekenhuis te kunnen runnen. Even later stond ik voor een prachtig stukje architectuur, voor ik het wist had ik het gebouw al in geschat en wist ik wat er binnen ongeveer op ons wachten. Voor het huis stond ook een jonge blonde vrouw met groene ogen en een mooie herders hond. Ze zag er erg ongemakkelijk uit. Ik besloot me voor te stellen. " Hallo, ik ben Francis de munck."Zei ik met een vriendelijke glimlach.
Ik leurde door een raampje naar de twee buiten. Die blonde was echt een nerd, daar kon ik waarschijnlijk makkelijk op in spelen. De man daar in tegen zag er niet makkelijk te beïnvloeden uit. Ik wachten op de rest toen ik jenny uit de achterdeur hoorde vertrekken. Wat was ze van plan?


Ik slipte uit de achterdeur van de villa. Ik had al mijn foto's er uit verwijderd en had alles in gepakt. Klaar om me te verbergen onder de mens en mijn echte broer te leren kennen. Ik liet de taxi een paar rondjes rijden tot ie me weer bij de voorkant van het gebouw af zetten. Ik stelde me aan bijde voor met een verlegen glimlach.
Ze ging weg, dat was een raar idee we waren altijd samen. We waren een tweeling we woonde altijd samen, dit was moeilijk voor me maar als ik hier mee levens kon redden ging ik. Zij zelf ging ook weg dusja veel keus had ik zoiezo niet al ging ik daar niet naar toe ik was zonder haar. ik gooide snel mn tas vol poetste mn tande maakte de was bak schoon zorgde dat alles netjes was. Gooide alle etens waren die niet lang houdbaar waren in een tas belde m'n ouders dat ik langs kwam pakte een banaan uit de tas en stapte op mijn motor. Die van Kath stond niet in zicht, dus of ze had hem mee genomen of hij stond in de schuur. ^Kath heb alle niet lang houdbare dingen bij pap en mam gebracht je zal boodschappen moeten doen als je terug komt. Er ligt geld in m'n sokken la in de nette sokken die je me vorige maand gaf. Ik ben weg voor een lange tijd hou van je zusje^ whatsappte ik haar.Ik schoot mijn motor pak aan gooide mijn spullen in een van de bakken op mijn motor en reed er van door. Ik gebruikte de bakken zelden en ze waren af klikbaar. Mijn moeder was erg blij om me te zien al gouw zat mijn gezicht onder de rode lippenstift. Ik kon helaas niet lang blijven en beloofde snel weer wat van me te laten horen. Na een lange rit was ik er dan eindelijk. Ik bleek de laatste te zijn, toen ik goed om me heen keek zag ik haar en rende op haar af knuffelde haar dood.
avatar
XxNaomixX

Female Aantal berichten : 146
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  shirley on Wed 05 Apr 2017, 17:16


Ze keek naar haar broer die aan kwam rennen en haar ging knuffelen even knuffelde ze hem terug "wat doe jij hier?" vroeg ze even vaagjes. Niet dat ze het erg vond dat hij er was maar het verbaasde haar wel een beetje
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1691
Leeftijd : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  XxNaomixX on Mon 10 Apr 2017, 09:05Toen iedereen er was en Jenny er ook weer was liep ik naar buiten iedereen te gemoed op de voet gevolgd door mijn bodyguards.  "Dames en heren!" bulderde ik arrogant. "Jullie zijn hier omdat jullie allemaal uitverkoren zijn" nog voor dat het van mijn tong af rolde brak het gefluister uit. ik wachtte tot de groep stil was tot ik verder kon praten. Tellen later viel er dan ook stilte en waren alle ogen weer op mij gericht. "Ik heb jullie samen gesteld als team, om het onmogelijke waar te maken". "Ik wil jullie in zetten om de wereld te redden, wie hier interesse in heeft is welkom. Ik zal jullie hier grof voor betalen." De deuren van de villa werden open gegooid voor iedereen. "Als jullie binnen stappen zie ik dat als een ja." Zei ik met een smerige lach.


Ik keek naar de rest van de groep niet goed wetend wat ik moest. Toen aaide ik Lex "Wat denk jij jongen zullen we ze helpen?" Vroeg ik hem zachtjes. Lex liep naar de voordeur dus ik liep hem achterna.


Zonder aarzeling liep ik door ik had de reis toch niet voor niks gemaakt? Toen ik binnen was keek ik mijn ogen uit de villa was gigantisch en toch had het een beetje een huiselijk gevoel. 


Ik wachtte tot ik channing had gezien en liep "perongelijk" tegen hem op. "Heey wat ga jij doen ik weet het nog niet. Hij ziet er nou niet echt vriendelijk uit" zei ik terwijl ik hem goed in me op nam.Ik pakte haar hand en keek haar aan "Gaan we?" vroeg ik haar.
avatar
XxNaomixX

Female Aantal berichten : 146
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Hunting for a better world

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum